Значення масок в комплексному догляді за шкірою обличчя і тіла


За допомогою правильно підібраного, регулярного домашнього догляду для обличчя й шиї можна досягнути приголомшливих результатів без пластики або інших радикальних методів омолоджування. Величезну роль в комплексному догляді займають маски Эйвон, кожна з яких виконує певну роль. Ми розповімо про їх значення.

Роль і дія масок

Традиційне очищення шкіри пінками, гелями і лосьйонами допомагає прибрати залишки макіяжу, бруд, пил і шкірний жир. Проте такі засоби не здатні проникати глибоко в пори. Тому каталог Avon зібрав в окрему категорію спеціальні засоби для глибокого очищення, живлення і тонізації шкіри. Вони зроблені у формі масок різної консистенції, і на відміну від скрабів, дбайливо впливають на шкіру.

Перш ніж ви вирішите замовити Эйвон маску, пропонуємо вивчити стан шкірного покриву та ознайомитися з коротким оглядом популярних позицій:

  1. Засоби з мінералами — сприяють глибокому очищенню пор, зменшують найбільші з них, розгладжують поверхню дерми й живлять її.
  2. Продукція, що застигає тонкою плівкою, — забезпечує ідеальне розгладження поверхні шкіри. Робить її приємною на дотик, заразом видаляє відмерлі клітини епідермісу, попереджаючи лущення.
  3. Поживні маски рекомендовані власницям комбінованої, сухої, чутливої шкіри, а також усім пані після 40 років. Вони допоможуть глибоко наситити дерму вологою, а заразом доставити до глибинних шарів цінні поживні речовини і зміцнити колагенові волокна, що відповідають за пружність і еластичність.
  4. Готові тканинні маски розраховані на разове застосування. Вони просякнуті спеціальним складом, що у буквальному розумінні «реанімує» втомлену зневоднену шкіру, й ефективні як екстрена допомога перед важливим заходом. Проте для регулярного догляду потрібна й інша продукція Эйвон.

Щоб ознайомитися з детальним асортиментом косметики по догляду і її властивостями, пропонуємо дивитися діючий каталог Эйвон.

Зазвичай маски наносять після етапу очищення, а після видалення залишків засобу наносять тонким шаром зволожуючий або поживний крем. В окремих випадках після маски рекомендують спочатку протерти обличчя тоніком, а потім користуватися кремами й сироватками.