Модні кольори губної помади


Якщо хочете бути в тренді, досить додавати в косметичку новинки, актуальні для сезону. Каталог «Ейвон» регулярно поповнюється помадами, які шикарно виглядають на губах. Слідкуйте за оновленнями, і ваш макіяж завжди буде ефектним і актуальним.

Топ-5 трендових помад за версією каталогу «Ейвон»

Якщо коротко охарактеризувати поточну моду на декоративну косметику для губ, то попитом користуються яскраві та насичені відтінки. Каталог Аvon пропонує обрати з них ті, які найбільше підходять вашому стилю і гардеробу. Створіть унікальний образ за допомогою нашої продукції! Затребуваними вважаються:

  1. Темно-коричневий.

Подібні тони завжди знаходять своїх шанувальниць з приходом холодів. Колір підходить кожній жінці, незалежно від відтінку шкіри і віку. Головні переваги подібної продукції – вона дарує впевненість у собі, дозволяє виглядати вишукано.

  1. Класичний червоний.

Такий продукт повинен бути невід’ємним компонентом дамській косметички. Класика ніколи не виходить з моди. Це означає, що, скільки б не минуло часу, помада, якою ви користуєтеся, завжди буде актуальною. Яскрава червона помада – це відповідний компонент макіяжу, особливо на урочистих заходах.

  1. Морквяний.

«Ейвон» каталог онлайн, завдяки якому ви переконаєтеся: краще відмовитися від нудних квітів і віддати перевагу тим, що допомагають виділятися. Таке макіяж-рішення врятує і від поганого настрою, і, якщо потрібно вийти на вулицю в похмуру погоду. З цієї помадою ви не залишитеся без уваги публіки.

  1. Ультрафіолетовий.

Pantone оголосив його кольором року, а, отже, придбати для себе унікальний відтінок – обов’язок кожної сучасної леді. Це не просто красива деталь макіяжу, але й засіб, завдяки якому всі захоплені погляди будуть спрямовані на вас. Помада підходить для особливих подій.

  1. Металік.

Все, що сяє, блищить і відливає різними тонами, зараз у моді. Саме тому, якщо ви фанатка товарів «Ейвон», каталог потрібно ретельно переглянути і знайти «свою» модну варіацію.

Приглушений тон – виняток серед популярних кольорів

Обираючи яскраву помаду, не варто забувати про затребуваність нюдових відтінків. Тона, наближені до кольору шкіри і натурального кольору губ, можна знайти в асортименті, якщо продивитися каталог «Ейвон».

Затребуваність нюдових помад пов’язана з модою на природну красу. Важливо правильно її підкреслити. Завдяки нюдовим відтінкам можна створювати ненав’язливі повсякденні образи, а «Ейвон»-каталог в Україні, вам з радістю у цьому допоможе.